Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Serwera hard tego roku Reivon !

Sevarion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich graczy :)

Chciałbym zapowiedzieć nasz serwer hard który wystartuje 01.05.2014r. Przewidywane są testy beta tydzień przed startem oczywiście będziecie poinformowani, wiem za wcześnie ta prezentacja ale reklama to podstawa więc zaczynamy już :)

Co nasz wyróżnia spośród innych serwerów? 

- Administracja miła, kulturalna zawsze pomoże która będzie się zajmować i rozwijać serwer z dnia na dzień (niestety na większości serwerów jej brakuje)

-Nowe wiele autorskich dungeonów 

-Atrakcje dla graczy co tydzień 

-Serwer jest zabezpieczany przez bardzo dobrych techników ataki nam nie straszne 

-Serwer jest tworzony dla was my chcemy go ulepszać według waszych upodobań 

-ItemShop większość serwerów jest postawionych na zarobek u nas będzie inaczej większość będzie można zdobyć w grze, eventy oraz ceny w itemshopie będą bardzo niskie więc każdego będzie stać

-Co do systemu ulepszeń oraz nowości chętnie wysłuchamy waszych propozycji :)

Żeby być na bieżąco daj lajka na fanpage to nie boli :) 

zaczynamy się zbierać na start najlepszego serwera hard w tym roku :)

https://www.facebook.com/pages/Reivon/226664950854937?fref=ts

Pozdrawiamy Administracja Reivon

Opublikowano

Na razie jeszcze za wcześnie na prezentacje :) to taka mała zapowiedź wstępna 

Wiem, ale chodzi mi o jakieś ss z clienta, dungi.

To byś mógł pokazać ^.^

Opublikowano

Nic sie nie dowiedziałem z tego xD duzo serwerów pisze tak jak wy a wychodzi z tego gó*no jak coś takiego pro elo macie to dodaj ssa jakiegos xD

socysty---42.png

Opublikowano

Na razie nie chce nic udostępniać wszystko będzie w pełnej prezentacji która ukaże się bliżej startu serwera na pewno się nie zawiedziecie patrzcie też na datę jeszcze sporo czasu mamy ;)

Opublikowano

Nic sie nie dowiedziałem z tego xD duzo serwerów pisze tak jak wy a wychodzi z tego gó*no jak coś takiego pro elo macie to dodaj ssa jakiegos xD

Ja nie pisałem nic że mamy pro elo :) ale nowości będą ale owszem data startu to 01.05.2014r. tutaj napisałem posta żeby się powoli reklamował to nie jest żadna prezentacja tylko zapowiedź. Chcemy też się dowiedzieć co byście chcieli w takim hardzie nowego ;)

Za ok. 2/3tyg. będzie film prezentujący serwer wszelkie nowości potem prezka na forum 

Opublikowano

Oj mylisz się, czekamy na więcej wypowiedzi odnośnie co byście chcieli w wymarzonym hardzie :)?

Opublikowano

29. Zapowiedź tworzymy max. 3 tygodnie przed przewidywanym startem Serwera.

Jeżeli chcecie już pomału reklamować to róbcie filmiki lub tym podobne w dziale media.

-Serwer jest zabezpieczany przez bardzo dobrych techników ataki nam nie straszne

No nie byłbym taki pewny aż tak tego.Dużo osób pisało że ataki im nie straszne są a na starcie dostali takiego kopniaka że się podnieść nie mogli.

Nie gwarantujcie bo nie wiecie co tak naprawdę może was czekać ^_^

Co do prezki to mogliście dodać dyskusje jakiego chcecie harda ;)

@Down

Dodaj dyskusje jakiego chcielibyście harda,wtedy będzie odpowiedni temat.

Opublikowano

Co do zabezpieczeń będziemy się starać żeby serwer stabilnie stał :) 

Jeżeli zapowiedź nie zgodna z regulaminem to usuńcie temat :<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...